Hei

Noe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt oss

Gjensidig respekt

Ansattfordeler

Vi vet at det er de ansatte som danner grunnsteinen i hele bedriften, og derfor er vårt største ønske å inspirere til et godt arbeidsmiljø som fremmer trivsel og helse.

«Hele mennesket, hele døgnet»
Hos oss har vi et helhetlig syn på våre medarbeidere. Vår erfaring er at det å være i fysisk og psykisk god form, har direkte sammenheng med hvor godt vi utfører jobben vår. Derfor har vi startet kampanjen «hele mennesket, hele døgnet», som motiverer og inspirerer til helsefremmende tiltak både for den enkelte og for bedriften i sin helhet.

En jobb med fremtid
Som ansatt i Skan-kontroll er du en del av et stort konsern og du vil ha gode muligheter til å utvikle deg i ulike retninger og gjøre karriere internt gjennom videreutdanning og kurs.

Gode kolleger
Vi legger vekt på å ha et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø med mye aktivitet og muligheter for felles opplevelser. I tillegg har vi ansatte i alle aldre og med internasjonal bakgrunn, som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Meningsfylt arbeidsdag
Å jobbe med noe man opplever som meningsfylt og givende, er viktig for alle mennesker. I Skan-kontroll vil vi legge til rette for at du skal oppleve at du har varierte og meningsfylte arbeidsoppgaver, slik at du opplever både utvikling og mestring.