Samarbeidspartnere

Semac AS er et foretak med høy kompetanse på sikkerhetsledelse for små og store bedrifter. «Trygg lønnsomhet», er en riktig vurdering av et sikkerhetsnivå som er tilpasset bedriftens virksomhet, og profesjonell hjelp når du trenger det!

Security Norway AS ble startet i 1997 av lokale eiere.

Leverer vektertjenester i Midt-Norge og er spesialister på:
• ISPS
• Oljeindustri
• Områdesikring
• Sentervakthold og svinn-/kontrolltjenester

Bysheriffen VADLA TRYGGHETSBYRÅ

Har de siste årene spisset sin kompetanse for å bli en ledende faglig aktør for kjøpesenterbransjen relatert mot å trygge handlemiljøet, redusere svinn og avdekke uønskede besøkende og deres handlinger                              
                                                                                                                                                                                                                                                                                                          .

Nokas AS.

Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Nederland. Nokas leverer sikkerhet- og kontanthåndteringsløsninger til rundt 150 000 kunder fordelt på fire divisjoner: Nokas Cash Handling, Nokas Security, Nokas System og Nokas Safety.

Selskapet ble etablert i 1987 og har vært i kontinuerlig vekst siden oppstarten.  Med Skan-kontroll som et heleide datterselskap vil den samlede omsetning bli på over 3,8 milliarder kroner med 5 500 medarbeidere. Fritt Ord, Inak 3, RG Holdning, Jul Holding og DNB er de største aksjonærene ved siden av management.