Unn Breisnes og grûnder takker av etter lang og tro tjeneste i Skan-kontroll

Unn Breisnes hedre med «Medaljen for lang og tro tjeneste» fra Det kongelige Selskap for Norges Vel

[publisert: 16.06.2017]

Det er nesten så jeg ikke tror det selv, at denne dagen er kommet. Jeg er takknemlig for å ha fått våre en del av Skan-kontroll i så mange er, men på ett tidspunkt – når man nærmer seg pensjonsalderen – er det på tide å lukke en dør og åpne en ny. Hver eneste dag i alle disse årene har jeg gledet meg til å gå på jobb. Dere betyr mye mer for meg enn dere aner. Jeg kommer til å savne dere, sa Breisnes i sin takketale.

Jeg er stolt av alt vi har greid å bygge opp. Og alle våre flotte og dyktige ansatte, hvorav veldig mange av dem – med stor suksess – er rekruttert innenfra. Det er vanskelig å sette ord på alt dette; men skapergleden, de trofaste kundene og Skan-kontrolls egenskap til å oppnå gode relasjoner gjennom mennesker og ikke nødvendigvis gjennom funksjoner betyr mye for meg, avslutter Unn Breisnes.

Se hele artikkelen fra Aktuell Sikkerhet her:

http://aktuellsikkerhet.no/hedret-med-medalje-stolt-av-skan-kontroll

Flere nyheter