SKAN-KONTROLL overtar kundeporteføljen av elektroniske sporingskunder fra Sector Alarm.

Skan-kontroll og Sector Alarm har inngått avtale om at Skan-kontroll overtar deres kundeportefølje på elektronisk sporing (sporingssenhet i bil, båt osv.) og driften av dette.

[publisert: 12.05.2013]

Kundene vil få levert samme tjeneste som tidligere, men nå med Skan-kontroll som leverandør. Kundene vil ikke oppleve endringer i tjenestene de er vant til.

Sporingsutstyret og driftsplattformen for tjenesten er den samme. Avtalen er en videre satsning i markedet med søke- og gjenfinningstjenester opplyser adm.dir. Jørn Cato Olsen i Skan-kontroll

Gjennom vår døgnbemannede operasjonssentral betjener Skan-kontroll allerede et stort antall kunder i det norske markedet med elektronisk sikring av verdigjenstander og lokalisering av dem hvis de har kommet på avveie. Dette gjør vi både som direkteleverandør av sporingstjenester og som underleverandør i forbindelse med utstyrskontroll.

Skan-kontroll er et av få selskaper som er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjenningsnemd (FG) etter de nye kravene for søke- og gjenfinningstjenester.

Skan-kontroll er et offentlig godkjent vaktselskap og som ble etablert i 1974. Selskapet er 100 % norskeid og Nokas AS er en av eierne.

For ytterligere informasjon kan man kontakte:

Skan-kontroll

Tommy Sæle

Markedsdirektør

Mobil: +47 934 34 051

E-mail: tommy.saele@skan-kontroll.no

Sector Alarm AS

Kjell Arne Hagen

Økonomidirektør

Mobil: +47 982 06 233

E-mail: kjell-arne.hagen@sectoralarm.no

Flere nyheter