AS Skan-kontroll og Bjørgvin Sikkerhet AS inngår samarbeid!

[publisert: 12.02.2018]

Skan-kontroll og Bjørgvin Sikkerhet har inngått avtale om samarbeid på tvers av sine respektive tjenesteområder.

Skan-kontroll er et selskap med ekspertise innen håndtering av svinnproblematikk i handelsnæringen. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester innenfor områdene kontroll, vakthold og rådgivende tjenester. Dette inkluderer også kursvirksomhet og utarbeidelse av instrukser. Selskapet ble etablert i 1974, og har i dag over 430 ansatte. Skan-kontroll konsern innebefatter også Semac AS som leverer krise og beredskapsløsninger, sikkerhetsledelse, bakgrunnssjekk og medieovervåkning. Skan-kontroll er ett heleid selskap i Nokas Group.

Med hovedkontor i Oslo, samt avdelingskontor i Bergen, Stavanger og Trondheim, betjener vi hele landet. Fokus på tilgjengelighet og problemløsning, har resultert i solide referanser og langvarige relasjoner med kunder innenfor en rekke ulike bransjer.

Bjørgvin sikkerhet er et nyetablert selskap av 2017, og jobber med hovedfokus på tjenester rettet mot sikkerhetsbehov til uteliv og arrangementer. Flere av de ansatte i Bjørgvin sikkerhet kan vise til mange års erfaring fra utførende vektertjeneste og fra drift og avdelingsledelse i større sikkerhetsselskap. Bjørgvin sikkerhet tilbyr også tilleggstjenester som blant annet: Helserelatert undervisning, boligalarm og smarthusløsninger samt salg av ulike sikkerhetsprodukter.

Skan-kontroll har ingen etablert strategi om å jobbe mot sikkerhetsmarkedet som Bjørgvin Sikkerhet har spesialisert seg på, men betjener kunder som har behov for å løse sine sikkerhetsutfordringer innenfor alle fagområder. For oss var valget lett når vi fikk anledning til å samarbeide med Bjørgvin Sikkerhet forklarer regionssjef Jon Borgen Takle i Skan-kontroll.

Bjørgvin Sikkerhet jobber spesielt med ordensvakthold, og har ikke etablert tjenester innenfor Skan-kontroll sitt fagområde. For oss er det en stor fordel, og ikke minst så er det en tillitserklæring at en større aktør som Skan-kontroll, ønsker å samarbeide med oss. Skan-kontroll kan gi oss driftsstøtte ved spesielle behov eller utfordringer. Noe som raskt gjør oss mer robust, og i stand til å komplettere og å sikre våre kunder den leveransen de er lovet. Vi gleder oss over denne samarbeidsavtalen, og ser frem til å starte arbeidet mot felles mål sier Daglig leder, Tommy Moe i Bjørgvin sikkerhet.

 

Ved ytterligere spørsmål kan disse rettes til:

Skan-kontroll: Jon Borgen Takle, mobil 99 28 77 43 og Bjørgvin Sikkerhet: Tommy Moe, mobil: 92 22 09 92

Flere nyheter